Fynd

Det blev lite loppisfynd till slut, dock ingen bricka. Men lite böcker blev det allt. Mest Lotta böcker av Merri Vik. De kan nog vara bland de roligaste ungdomsböckerna som jag har läst. Daniel handlade lite roligare böcker som Husmoderstips en serie i fem band. Där kan man läsa om allt från fritidsproblem, barnuppfostran och permanentning. Mycket underhållande må jag säga. Däremot är jag för slö för att ta kort på alla böcker och lägga ut här.

Annars är jag mycket besviken på mina kollegor som var på Pelles (och hans sysons) maskerad med p-tema. Inte ett enda kort ligger ute på Fejjan. Visst jag hade kunnat åkt dit ut och kollat in alla. Men det hade jag ingen lust med. Så gå in på pellespersonliga.se och tjata hål i huvet pån att han ska lägga ut bilder.
Kommentarer
Postat av: Stina

Det är bra att dy fyndar Lotta-böcker, de förgyller livet!! Sen kan det vara så att du behöver läsa om första stycket i föregående inlägg, men jag är inte säker. (Sofia brukar påpeka diverse stav- och språkfel för mej så skyll på henne)

2010-07-31 @ 21:02:22
URL: http://parkerarsnett.blogg.se/
Postat av: Hanna

Visst är det kul att springa på loppisar! Kul att läsa om dina planer på att måla en bricka och en soffa. Måste få bilder när det blir av!

2010-07-31 @ 22:01:00
URL: http://myphotography-hanna.blogspot.com/
Postat av: Josefine

Gött att kissen kom hem =D



SV: Ja precis sant och snart är en till kompis mamma ledig men de blir först i Februari. men jag tror hon kommer gå hem lite tidigare.

2010-08-01 @ 12:21:13
URL: http://josefineflin.blogg.se/
Postat av: Stina

Det funkar inte att kommentera ditt sista inlägg så jag gör det här. Menar ni att om det blir ett flickebarn kommer ni klä ungen i star wars? Flatodling kallar jag det!

2010-08-01 @ 20:45:42
URL: http://parkerarsnett.blogg.se/
Postat av: pelle

"Flatodling"? PFFF! Om det blir en tjej, klä henne i cowboykläder vad fan!

2010-08-02 @ 23:16:34
URL: http://pellespersonliga.se

Innan du kommenterar:
Glöm inte lägga till mig på bloglovin!
bloglovin

Namn:
Jag ska kommentera mer!

E-post

Blogg/Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0