Barnvakt

Idag har jag ju vart barnvakt till en söt E som dessutom var lite gnällig på slutet. Men jag skyller det hela på Saltkråkan att hon har båtar i huvudet och att båten på servetthållaren skulle sitta fast.Här klappar det lilla barnet den stora katten. Den stora katten Seth har däremot tappat ett kilo. Från 7 kilo så väger han nu bara 6 kilo.

Sen skulle det visst badas lite.


Tuffaste badtjejen i år.Det var inte heller helt varmt i vattnet idag heller.

Och jag har fortfarande tusen saker kvar att göra, som att städa klart köket och sovrummet. Plantera blommor som jag har köpt idag och sen hade jag planer på att rensa rabatten och städa pergolan. Man tror man ska hinna så mycket saker när man är barnvakt men jag har knappt fått nånting gjort.

Pilutta

Yes ledig

Yes idag är jag ledig och som vanligt på mina lediga dagar så ska jag vara barnvakt till världens sötaste E. Så nu sitter jag och väntar på att hennes pappa ska komma och lämna henne. Inte för att det gör mig nåt att han är lite sen för då hinner jag surfa dessto mera.

Gårdagen var en historia i sig. Skitmycket att göra på jobbet och sen skitmycket att göra hemma. Jag tror att klippa gräset hemma var värst. Jag var riktigt mör i kroppen efter två timmar med gräsklipparn. Men har man världens största gräsmatta och en sambo som renoverar källare (jag tror han tillverkar hemliga rum som han kan låsa in mig i) så är det bara att fixa gräset. Nästa gång har jag planer på att elda upp gräsmattan. För övrigt svär jag över dessa moln, eftersom jag idag har möjlighet att slappa några timmar ute i solen och sen bada lite. Men nej då ska det såklart molna ute.

Pilutta

Ja jag har snott

Jo jag har delvis snott namnet till bloggen av min lillasyster. Men det var skitsvårt att komma på ett hyfsat namn som inte var upptaget. Tom Gösta var upptaget och muppe med. Så då fanns det inte så mycket kvar.

Nu väntar jobbet. Yes

Ny blogg

Nu har jag äntligen tagit steget och lämnat live spaces. Med detta hoppas jag på att folk faktiskt kan kommentera min blogg. Nu ska jag bara styra upp nån slags design. Eller jag ska inte göra det för jag kan inte. Skulle nog bli skitförbannad och elda upp datorn. För det är sånt jag gör när saker och ting inte fungerar som jag vill.

Pilutta

RSS 2.0