Smal

Jag är väl kanske inte den som ska gnälla över vissa saker som tex vikt. Men nu kommer det. Jag har under de senaste 10 åren haft några kilon som jag kanske inte riktigt har varit helt bekväm med, de flesta ser inte dom kilona och ibland lyckas tom jag ignoera dom. Jag kan ju säga att de kilona har suttit på min pizzadegsmage, i övrigt har jag haft smala ben och armar och det tillsammans med en putmage är inte bekvämt, då har jag hellre kilona jämnfördelade. För antal kilon ska jag absolut inte klaga på. Sist som jag ialf kände mig smal var under första året på gymnasiet. Tills nu. Det var riktigt längesen jag kände mig så smal som jag gör just nu. För om man bortser från magen så har jag blivit smalare de senaste månaderna. Jag kan inte riktigt förklara hur det har gått till. Det enda jag kan tänka mig är att jag kommer få en jättebebis som just nu bunkrar på alla mina kalorier. Annars så trodde jag att jag skulle svälla som en boll den dagen jag blev gravid men jag har haft turen att än så länge bara ha den lilla kulan på magen, eller den är inte så liten men resten av mig är det.

Om ni har tagit er igenom texten så grattis! En rosa traktor i valfri färg kommer att skickas på posten.

För övrigt var jag hos veterinären med Seth förut. Han har hostat under några veckor men han slutade för en vecka sen men då var tiden bokad och vi tyckte det var lika bra att åka. Veterinären hittade inga fel på katten men 350 kr fattigare blev jag efter ett besök som tog 10 minuter. Jag hade faktiskt hellre gjort något roligare för pengarna, nästa gång får Daniel åka till veterinären. Det brukar tyvärr bli så att den som åker får betala om det inte blir svindyrt.

Fullt upp...

Nu är det dags för måndagsinlägget. Dagen kommer att bestå av städning och sen blir det rumpmöte som avslutas med middag. Fullt upp med andra ord så bloggen kommer nog hamna lite i lä idag igen. Dessutom håller jag på och sorterar kort som ska framkallas. Det är skitsvårt med bröllopskorten, jag har nog hittills ratat 10 kort av 150. Men eftersom det är jag som betalar framkallningen så får jag ta den smällen. Så snart ska jag inhandla fotoalbum igen och sortera in korten i albumen, fast det är ju den roliga biten.

Veckan som kommer blir det full rulle med fyra öppningar som varvas med föräldragrupp, veterinärbesök, storhandling och så avslutas veckan med tacokväll på lördag. Lovely med andra ord. Nånstans ska jag hinna med mig själv haha eller inte. Nåväl nu är ju bröllpet över och jag ska försöka fokusera på mitt liv med föräldraförsäkring och allt annat som det innebär att bli förälder. Jag kom på igår att mina systrar fick barnvagnsbidrag av mina föräldrar till deras första barn så snart ska det ut och shoppas barn. För man köper väl de på Babyproffsen??

Le bröllop

Igår var det äntligen dags för Sofias och Eriks stora dag. För min del började dagen med sminkning på Maku Up store och sen håruppsättning på Hårmetropolen i Kumla. Sminket satt som berget hela kvällen, frisyren var det sådär med, de flesta lockarna hade gått ur innan vigseln. Som tur var så var det ju inte mitt bröllop och frissan slipper en stämning. Njut av bilderna istället.







Sen har jag ca 164 bilder till men så många blir det inte här. Dagen var iallafall oförglömlig och Sofia och Erik var ett väldigt vackert brudpar. Nu ska jag börja planera mitt eget bröllop. Bidrag tages tacksamt emot.

Regn regn regn

Jag tror att min storasyster får ta och gifta sig någon annan dag, det regnar ju idag. Både hår och smink bli ju förstört då. Så jag föreslåt att hon flyttar bröllopet till en dag då det inte regnar.

Nu idag blir det till att hämta blommor, bli sminkad, få håret fixat och sen ska det fotograferas och sen blir det förhoppningsvis en vigsel. Kvällen har jag inte lika bra koll på så den blir nog kanonbra.

Ha en bra dag allihopa!

Funderar

Är det så att bara för att det är lön så har ingen tid att surfa utan de är bara ute och spenderar sina pengar? Det är så att idag har jag haft väldigt få besökare härinne, inte för att det brukar vara jätterusning men lite mer brukar det vara. Nä kanske dags att höja kvaliten härinne.

Eller inte.

Långhelg igen

Förra helgen hade jag min efterlängtade lediga helg fre-sön, denna helg blir bättre ledig fre-mån. Jag skyller allt på min storasyster med sambo som tvingade mig ta ledigt hela stängningshelgen för att närvara på deras bröllop. Men de är förlåtna för längesen för jag tycker faktiskt inte om stängningshelger, om nu någon tar illa upp pga detta så får jag stå för det. Att jobba kväll när andra är lediga är ingen höjdare och jag lider med annat folk som jobbar inom branschen. Men nog om detta det var ju inte det som det skulle handla om. Utan om något helt annat.

Nä jag kom inte på vad det skulle handla om, lönen kom idag ialf och den tog slut också eller nej den tog inte slut. Jag bara stoppade in överflödiga pengar på sparkontot så jag inte gör av med dem på onödiga saker. Annars ska det ju börjas handlas barngrejjer. Daniel hittade en checklista på saker man skulle ha. Den var lång, men lite underhållande. Dopklänning var väldigt viktig.

Nä nu ska jag göra något vettigt som att läsa Slitz istället.

Torsdag

Idag är det torsdag och jag är en copycat i det mesta jag gör. Det om veckodagen var från Pelle min kollega och på min systers möhippa så snodde vi (jag) lite idéer från hennes sambo svensexa. Sen så har vi ju min bloggadress, fast egentligen borde den vara parkerarsnett 2.0 eftersom jag inte kan parkera rakt, 9 gånger av 10 står bilen snett om jag inte fixar och trixar och det är jag för lat för. Sen är det lite flera saker men de orkar jag inte ta upp här.

Imorgon är det däremot lön och den har jag längtat efter, eller inte så mycket efter min utan efter Daniels, han har levt på mig sen den 4 september ungefär. Sen imorgon är det förberedelser för brölloppet och sen på lördag smäller det. Bilder kommer att komma i massor, fast kanske inte här. Men några ska jag kunna bjussa på.

Ikväll är det stängning, men det känns helt okej för sen är jag ledig i fyra dagar så jag ska absolut inte klaga.

Föräldragrupp

Då har man träffat föräldragruppen för första gången och det var trevligt och spännande. Jag kanske inte blev så mycket klokare, men som Daniel säger; det löser sig till slut. För tillfället väntar jag på besked om min havandeskapspenning, det ska bli spännande att se om jag får igenom den. Jag är mycket tveksam till det, men folk i min omgivning tror att jag ska få. Nåväl än så länge går det bra att jobba och så länge det går bra så tänker jag fortsätta att jobba. Jag vill mest veta så jag kan tala om exakt för min arbetsgivare om när jag ska knalla hem. Men jag har inte tänkt att jobba längre än till 15 november, får jag inte nån HP så tar jag ut mamma-dagar. Nu blev det mycket föräldra saker här.

Som motvikt bjuder jag på en kattbild.



Idag har jag äntligen fått arslet ur soffan och rensat rabatten och delar av parkeringen. Tänkte att det kunde ju vara trevligt med en sista gång ute i trädgården. Nu är jag mest sugen på salta kex eller nåt åt det hållet så skafferiet nästa.

Mycket sammanhängande blogg det här, men det blir så ibland (läs ofta). Dessutom börjar jag bli sjukt sugen på att julpynta. Det kommer dessutom ske tidigt i år. Innan Baltasar är född hade jag tänkt mig, för efteråt kommer jag ha annat att tänka på.

Tjoho

Nu äntligen börjar jag bli klar med tipspromenaden till Sofia och Eriks bröllop. Det har varit lite småjobbigt att använda ett wordprogram. Det hör ju inte direkt till mina vanliga rutiner. Det svåraste var att hitta programmet i datorn. Det klarade jag inte ens. En grundkurs i datoranvändning kanske skulle vara något att rekommendera. Jag hittar numera bara till internet ikonen och sen är det kört.

Idag är det dags för det första besöket med föräldragruppen, det ska bli spännande att se vad det är för mer pack som ska ha barn i Fjöget. Annars hoppas jag på bra och nyttig information som gör mig mer förberedd. Men det ska nog inte vara så svårt.



Här är de lyckliga som ska gifta sig i helgen, kortet är från Sälen nyåret 01-02. På den tiden hade brudgummen hår på huvudet.

Sämsta gravida kvinna.

Jag måste vara den i särklass mest sämsta gravida kvinna. Inte så att jag röker eller dricker alkohol eller tömmer kattlådan. Utan att jag hittills inte har läst en enda gravid bok, man får ju en från barnmorskan och den har jag tittat i en gång. Jag fick även ett gäng preggo-tidningar av en kompis och jag har hittills bläddrat i en och jag kan inte skylla på tidsbrist utan snarare ointresse av att läsa om gravida. Jag har inte tecknat nån gravid/förlossnings försäkring, behöver man det förresten? jag vet inte ens vad som ingår i en sån försäkring. Jag har inte satt mig in i hur föräldraförsäkringen fungerar helt, vi ska visserligen på informationsmöte i november, fast det känns lite sent. Jag är ialf mentalt förberedd på att vara utan pengar i några månader innan jag har fått in rätt papper. Jag sökte havandeskapspenning toksent kändes det som, så den lär väl vara färdigbehandlad lagom till förlossningen. Jag och Daniel har inte handlat en enda barnpryl än, förutom lite kläder och nu är det mindre än tre månader kvar. Fast vi har en barnvagn ialf. Alltid nåt. Vi tänker inte heller inreda något barnrum, känns onödigt då vi inte vill flytta upp på övervåningen och rummet kommer därför inte att användas. Jag och Daniel har typ inte tagit en enda magbild på mig, varken påklädd eller naken.

Som ni märker är jag en dålig gravid kvinna, men jag hoppas på att bli en dessto bättre mor som är tillgänglig för sina barn, eller förresten den biten får Daniel ta, jag börjar nog jobba efter tio dagar istället och bosätter mig i gästrummet så att jag får sova.

Sushi

Igår  var det dags för sushi middag med de bästaste jobbarkompisarna. Kvällen började på East West Sushi och avlsutades för min del på Pitchers. Sen vet jag inte vart alla andra tog vägen, jag åkte hem ialf. Jag kan ju säga att sushi var väl kanske inte det godaste jag ätit men jag kan tänka mig att ge det en chans när jag inte är gravid och då får äta allt.





Idag skiner solen och det betyder trädgård för min del.

Rolig lista

Denna lista hittade jag hos josefineeriksson.com då jag fortfarande inte kan länka så får ni ha överseende med det.

Hur gammal är du om fem år? 33år
Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Min lillasyster och hennes dotter.

Hur lång är du? 175cm
Vilken är den senaste filmen du sett? En fiende bland oss. (Både Harrison Ford och Brad Pitt var med)

Vem ringde du senast? Stina
Vem ringde dig senast? Stina
Hur löd det senaste sms:et du fick? Typ
Föredrar du att ringa eller skicka sms? Det beror på men jag ringer gärna.
Är dina föräldrar gifta eller skilda? Snart har de varit gifta i 35år.
När såg du senast din mamma? För fyra timmar sen
Vilken ögonfärg har du? Bruna

När vaknade du i dag? kl 08.00 ringde klockan
Vilken är din favoritplats? På en luftmadrass som ligger i vatten.
Vilken plats föredrar du minst? Ute när det regnar
Vad skrämde dig om natten som barn? Det mesta och tyvärr har det inte försvunnit.
Vad fick dig verkligen att skratta senast? När jag jobbade här om dagen och Viktor berättade om när han skulle flytta ihop med Shakira i Harven. En rolig historia som han kokade ihop på  jobbet för över åtta år sen när alla var sura och i torsdags så nämnde han den igen.
Hur stor är din säng? Vår säng är 160cm

Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
Sover du med eller utan kläder på dig? Med, det blir för kallt på vintern och så irriterar mitt långa hår min rygg.
Hur många kuddar har du i sängen? Två var
Hur många landskap har du bott i? Närke och Västra Götaland
Vilka städer har du bott i? Kumla, Skövde, Örebro och Fjugesta.
Är du social? Offtast, kan bli lite överdriver social också;)
Vilken är din favorit efterrätt? Kladdkaka.
Tycker du om kaffe? Nej
Vad dricker du till frukost? Te
Sover du på någon särskild sida? Brukar somna på vänster sida.
Kan du spela poker? Ja men det är tråkigt!

Tycker du om att mysa/kela? Det är klart,

Är du en beroendemänniska? Haha kan man lugnt säga och lättpåverkad.

Känner du någon med samma födelsedag som din? Några stycken har man ju träffat på genom åren.
Vill du ha barn? Japp har ju en på jäsning nu.

Kan du några andra språk än svenska? Engelska och sen har jag även läst tyska och franska.
Har du någonsin åkt ambulans? Nej

Föredrar du havet eller en bassäng? Havet! Sjö med fin botten.
Vad spenderar du helst pengar på? Mat i alla dess former, får man inte äta gott så är inte livet värt att leva.
Äger du dyrbara smycken? Nej.
Vilket är ditt favoritprogram på tv? Vänner
Kan du rulla med tungan? Nej
Sover du med gosedjur? Katterna

Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Ja!

Vad har du närmast dig just nu som är rött? Ett rött tv-spels fodral som ligger på bordet.
Flirtar du mycket? Bara när jag är full på krogen. Vilket aldrig händer längre.
Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nej
Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Ett godmorgon på  jobbet.
När var du i kyrkan senast? Nåt dop förra året.
Vem var din favoritlärare på högstadiet? Per Hellström
Hur länge har du campat som längst i ett tält? Antingen Roskilde -02 eller Gotland -87
Vad lyssnar du på just nu? Slyna
Vem såg dig naken senast? Daniel
Vad är det för färg på din tandborste? Lila och vit

Vem ringer du när du är arg/ledsen? Daniel
Har du någon piercing? I öronen
Din största vinst? När jag städade så spelade vi på Lotto och då vann vi 18000 kr som vi var 4 eller 5 som delade på.
Civilstånd? Sambo
Vilka hemsidor besöker du dagligen? Facebook, aftonbladet och några bloggar.

Är du fåfäng? Nja skulle väl vilja vara mer fåfäng än vad jag är.
Vilket är ditt drömjobb? Där jag räddar världen
Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till? Jag skulle vilja åka till Hawaii.

Vad har du haft för husdjur? Katt, hund, häst, kanin, marsvin…

Svär du ofta? Ja tyvärr

Sverige när det är som bäst? höst och sommar!
Kan du åka slalom? Nej
Vad har du ätit i dag? Fil med flingor, macka, pannkaka, kladdkaka och så lite mackor igen.
Vad har du för utbildning? Gymnasium och internutbildningar på Donkan.

Vilken är din bästa egenskap? Kommer i tid.
Vilken är din sämsta egenskap? Kan tyvärr säga elaka saker utan att tänka mig för.
Saknar du något? Ja
Är det viktigt att fira födelsedagar? ja det är det, speciellt min egen.

Vad gör dig ledsen? Miljöförstöring.
Vad gör dig glad? Min familj och vänner!
Vad ska du göra i helgen? Ut och äta med jobbet och sen imorgon hälsa på vänner.
Vad är det knasigaste du gjort? Kommer inte på nåt just nu.

Vad har du för laster? Inga allvarliga just nu, men förut var det nikotin och treo.
Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor? Gå och duscha kanske, så jag inte stinker svett ikväll.


Lördag

Idag är det den sista klänningsprovningen innan brölloppet som är nästa helg och då hoppas jag på att det inte spöregnar ute som det gör nu. Det behöver inte vara strålande solsken, men inte spöregna som det gör nu. Lite mulet kan fungera. Sen blir det lunch uppe på stan och sen ska mitt hår färgas igen. Det blir brunt nånting. Ikväll ska jag ut och äta sushi med lite jobbarkompisar. Ska bli roligt att träffa dom ute en sista gång innan man får barn.

Igår blev det inte mycket gjort här hemma. Jag konstaterade att just ingenting var jätteviktigt och lade mig sen i sängen och läste hela dagen.

Hur Daniel ska överleva hela dagen utan mig vet jag inte riktigt, men jag har hört rykten att Slyna ska komma och leka med honom så de två får det nog mysigt. Det var ett tag sen de lekte på tu man hand. Jag har tom bytt lakan åt dom.

Är det en badboll i magen?



Okej bilden blev inte den bästa. Men eftersom jag inte är ett stort fan av avklädda barnmagar så får ni ingen här. Hur som helst en del säger att jag är stor (min lillasyster) medan andra inte tycker det. Jag har ingen åsikt. Jag är nöjd så länge jag bara växer på magen. I övrigt ser jag ut som innan. Någon bild på ansiktet blev det inte heller då jag inte vill skrämma bort läsare. Jag kan ju tillägga att jag just nu är 27+2.

Ledig idag och ikväll blir det fredagsmys.

Svampodling



Vi har en svampodling i granhäcken här hemma. Vad det är för svamp vet vi inte, vi har varit inne på snöbollschampion, vit flugsvamp och nån mer. Eftersom vi är väldigt osäkra så har vi inte vågat smakat på dom.



Gösta var med ute också, han hoppade upp på sin utkiksplts, grillen.

Kvällsinlägg

Här kommer jag och lyxar till det med ett kvällsinlägg. Vad det ska handla om låter jag förbli osagt för jag vet inte. Jag överlevde jobbet idag också, eller det gick riktigt galant. Imorgon blev det visst stänging istället för mellanpass så då jäklar ska jag vara produktiv här hemma så jag kan slöa bort fredagen.

Helgen ser lovande ut med klänningsprovning och lunch på stan med systrar och sen lite hårfärgning. Sen på kvällen ska det ätas Sushi med jobbet. Jag hoppas att gravidsushi är mer än gurkor och bönor för det är inte mina favoriter. Jag föredrar kött eller tillagad fiskbit.

Lite bilder blir det kanske imorgon. Jag och kameran har för tillfället tappat kontakten. Vi är inte osams, vi har bara inte orkat umgåtts. Sen så har jag bytt till den pluttelilla datorn (min var ju skitseg) och den är inte inkopplad till servern där alla andra bilder ligger. Men ord är ju roligt det också.

Dessutom så var Arga snickarn skitdålig ikväll.

Jobb jobb

Idag blir det jobb den otroligt roliga tiden 11.30-20.30 och likadant blir det imorgon. Men sen är jag ledig fre-sön och det är något jag ser framemot och det är väldigt få saker som kan få mig att jobba i helgen. Jag har inte haft en sån helg sen i april. Anledningen till det är att jag har gått på ett annat schema.

Igår blev jag några plastskålar rikare, eller jag har inte fått dem än, men de kommer. Jag har däremot planer på att ha ett eget Tupperware party framöver så om ni är intresserade av att komma lämna gärna en kommentar så jag vet om det finns intresse.

Dessutom blev mitt hår mörkare igår och på lördag ska den slutgiltiga färgen i. Nu är det bara rödtonat så att mina blondieslingor inte ska synas igenom sen. Igår kollade jag dessutom mitt banksaldo och jag var inte lika fattig som jag trodde, det lönar sig att budgetfika på IKEA.

Onödigt inlägg del 2

Det är dåligt med både intressanta inlägg och ointressanta. Just nu samlas det energi till att dammsuga. Däremor skyller jag all inaktivitet här på filmen The Road och det trista vädret. Jag har ännu inte hämtat mig efter filmen. Nu kommer det dröja innan jag ser nån mer film om när jorden har gått under. Jag kan tänka mig nån film där civilisationen har kollapsat och djuren har tagit över världen, typ som Apornas planet.

Ikväll ska jag ialf på plastparty hos lillasyster och jag hoppas på gott fika för jag behöver en riktig sockerchock för att komma igång känner jag.

Planer finns på lite bilder här, men eftersom det regnar så vägrar jag att gå ut och ta kort på planerna.




Guten Morgen

Efter två nätter med lite sömn så har jag nu inatt äntligen sovit mina 10h. Det var välbehövligt. Jag måste ju samla på lite sovreserver tills jag blir mamma för då blir det lite sömn har jag hört.

Nu är jag ju ledig i dagarna två och det ska firas med totalt värdelösa blogginlägg. Det här var det första.

Kalas nummer 512

Igår var det dags för kalas 512 detta år. Det var min far som fyllde 55 år. Några bilder får ni inte för jag hade ingen kamera med mig. Men höjdpunkten var när lillasyster körde minicross och körde omkull. Det bjöds även på gott fika och smörgåstårta. Så man åkte ju inte därifrån hungrig.

Däremot så lider jag av depressioner efter att ha sett filmen The Road. Jag är livrädd varenda gång jag öppnar ytterdörren att jorden har dött. Jag ska helt enkelt inte se filmer om jordens undergång.

Imorgon börjar mitt nya bloggliv, jag är med andra ord ledig.

Update; för er som är nyfken på magen, gå in på lillasysters blogg så får ni se en liten skymt av den.

Det gick

Nu är beställningen ivägskickad så snart kommer det lite bodysar med star wars motiv, lite andra barnkläder och en klänning till mig. Daniel fick inget. Tänkte inte ens på han, är det så man blir som mamma. Man tänker bara på sig själv och barnen?? Daniel har fått uppdrag bilbarnstol. Vi var ju till Marieberg igår och var inne på Babyproffsen och det är ju inte gratis att bli förälder, vad sägs om en skötväska för 800?? Annars var besöket givandet. Kom hem med en tunika och ett brett skärp. Jag blev av med ett par trasiga leggins och lämnade in skor på lagning. Jag var även väldigt generös och bjöd Daniel på fika på IKEA, det var billigt, en kaffe och en te, chokladmousse, bakelse och en kokosboll för 33kr. Som hittat. Kaffet och teet var visserligen gratis för IKEA family medlemmar. Sen kom det med blommor till köksfönstren och lite galgar och hyllplan till ett köksskåp. Men det var inte lika roligt.

Denna dag bjuder på jobb 10-19 och resten av helgen 6-16. Men nästa vecka har jag den efterlängtade veckan där jag bara jobbar två dagar. Vad jag ska göra av all min lediga tid vet jag inte. Spendera pengar jag inte har kanske. Det tål att tänkas på.

Dumma Ellos

Nä det där Ellos vill inte som jag, nu fick jag inte rätt erbjudande när jag tryckte in koden. Jag får nog helt enkelt hålla mig till HM. Eller så får jag följa med jobbarkompisarna till Ullared och hoppas på att dom har barnkläder med Star wars. Imorgon blir det till att ringa till deras kundtjänst och se vad de håller på med. Annars är de ju duktiga på att skicka ut erbjudanden, minst fyra i veckan eller nåt. Ellos alltså om det inte framgick.

Dumma Ellos

Nä det där Ellos vill inte som jag, nu fick jag inte rätt erbjudande när jag tryckte in koden. Jag får nog helt enkelt hålla mig till HM. Eller så får jag följa med jobbarkompisarna till Ullared och hoppas på att dom har barnkläder med Star wars. Imorgon blir det till att ringa till deras kundtjänst och se vad de håller på med. Annars är de ju duktiga på att skicka ut erbjudanden, minst fyra i veckan eller nåt. Ellos alltså om det inte framgick.

Pluttdator

Nu ger jag upp min stötsäkra stenålders dator och har snott Göstas lilla söta dator. Med lite tur kanske jag börjar komma överens med den och kan önska mig andra saker i födelsedagspresent.

Igår gjorde jag ytterligare ett försök att beställa från ellos, sist så strulade deras sida. Nu hade jag inte koll på lösenordet och kom inte in på mailen på varken min eller hanens dator. Jag tror det är någon högre makt som inte vill att jag ska beställa kläder. Fast det var visserligen mest barnkläder och det kan man tydligen inte få för mycket av.

Framåt eftermiddagen blir det Marieberg för att lämna tillbaka trasiga leggins från Gina och trasiga skor från Skokanonen. Legginsena var trasiga när jag köpte dem, jag skulle chansa på att en fet människa hade provat dem och spräckt en söm och sen hängt tillbaks dem. Skorna gick sönder på Kumla torg och dessa kullerstenar. Då skorna knappt var använda så borde de hålla. Så nu ska jag leta kvitto.

För er som undrar över gräsklippningen så kan jag säga att gräsklipparen är död så vi har lånat svärföräldrarnas åkgräsklippare som Daniel har åkt runt på. Så inget mer gräsklippande för mig, men jag hade nog ändå inte klippt nu.

Alla har rätt till en uppdaterad blogg

Så just därför kommer det ett totalt värdelöst inlägg från mig. Jag är skittrött för att jag stängde igår kväll. Jag kunde inte sova längre för att om en halvtimme ska jag till barnmorskan. Det ska visserligen bli trevligt att lyssna på lite hjärtljud osv. Spännande att se hur mycket jag har gått upp i vikt. Nu när det är helt officiellt så kan jag ju avslöja att jag ska bli moster i slutet av mars. Så jag och min syster har en tävling om vem som går upp minst i vikt. Så jag hoppas att jag slipper en massa vatten som gör att man går upp i massor eller att hon får det. Jag har planer på att skicka choklad till henne varenda dag så hon går upp mera.

Idag känns det som om det är höst på riktigt och inte mig emot. Den här sommaren var ju totalt värdelös. När jag jobbade var det kanonväder och sen när min semester kom så regnade det nästan hela tiden. Så ja den var totalt värdelös. Nåt annat som känns värdelöst är att jag brukar jobba som en idiot på hösten för att det inte ska bli stora hål i plånkan till jul, men nu i år känns det inte så aktuellt och det känns jättekonstigt och jag som är toksugen på att åka till Ullared. Speciellt nu när tv-serien dragit igång. Det är där mina white-trash gener kommer in i bilden. När det kommer till det tv-programmet så kan jag inte dölja dom längre.

Nä barnmorskan och Fjöget nästa.

Knas-katt



Gösta gillade utsikten uppe på pallen. Sen öppnade jag ytterdörren och då sprang han in.

Daniels förkylning börjar på att nå mig nu. Det killar i halsen och näsan är halvtäpp så nu blir det massor med vila innan jobbet. Det är något förfärligt dyrt med karensdagar och så länge jag har inte har feber så är jag för snål för att vara hemma. Sen att jag smittar andra skiter jag fullständigt i för någon därute har ju smittat Daniel och han har smittat mig så jag ger bara tillbaka.

Möhippan finns nu på systers blogg som är länkad här på sidan så är ni sugna på den så gå in på hennes sida. Nu blir det apoteket nästa för att köpa avmaskningsmedel till Seth, han hostar han med och det kunde bero på mask.

Kalas

Nu är kalassäsongen här på riktigt. Igår var det storebror som firade sin 36:e födelsedag.





Anton var väldigt förtjust i Simpsonsfigurerna.



Sofia jag och mamma.

Tyvärr så dröjer möhippan ett tag till pga tekniska problem, lillasyster som hade bråttom hem och sambo som ej svarar i telefon. Men gå in på hon som parkerarsnett och tjata på henne att lägga ut bilder för det är hon som har dom.

Svensexa

Igår var det dags för Eriks svensexa. (Jag och min syster hade även möhippa för den äldre systern men det kommer senare).



Först skulle han in på Maxi i Kumla och handla lite i snygga cykeldressen.



Sedan fick han prova på segelflygning.



Sen fick han sälja sexiga underkläder uppe på stan.



Han var även inne i valstugorna och krängde kalsingar.



Som sann miljömupp så fick han sopa upp lite skräp också.



För pengarna han tjänade in på kalsongförsäljningen gick han loss på Myrornas herravdelning. Kvällen avlsutades sen med middag och krogutgång. Men min kära sambo åkte hem efter middagen för han lider av en kraftig förkylning och går nu mest och snörvlar.

Bilder från Sofias möhippa kommer att komma senare under dagen, de kan inte publiceras just nu pga tekniska orsaker.

Nytt svammel

Jag tror jag återkommer efter helgen eller kanske i helgen eller nån dag när jag inte är lika trött. Det tar på en att vara preggo och jobba 6-16. Men imorgon är det sista öppningen. Morgondagen avslutas sen med ett 40-årsfest på kvällen. Jag kommer vara tröttare än tröttast. Jag får väl skylla på att Baltasar tar all energi eller nåt och att jag bara blir pigg av choklad och därför måste svulla hela kvällen. På tal om det så börjar mina lår bli feta. De har alltid varit fina och smala. Jag har vant mig vid att magen har varit dallrig de senaste 10 åren, men inte låren. Mina fina lår. Snart kommer jag väl få knubbiga händer också. Det blir hårdträning för mig i vår. Jag hoppas att det är långt kvar tills våren.

Som ni ser så blir det inte bättre än såhär när jag är trött. Och värre kommer det säkert att bli.

Svammel eller nåt

Nu har jag fått lite kortare hår och betydligt färre klyvna hårtoppar. Så nu ska håret bara färgas och sen kanske jag ser normal ut, men man ska ju inte hoppas för mycket.

Daniel är nu hemma så ordningen är återställd, katterna är inte omöjliga längre. De lyssnar inte ett smack på mig. Det är nog lika bra att Daniel får vara pappaledig och sköta all barnuppfostran, jag har nog för lite tålamod och är för snäll. Men om jag frågar mina kollegor så är jag nog inte lika snäll, men de behöver jag ju inte älska hela livet så om de tycker mindre om mig av nån anledning så kan jag nog leva med det.

Sängen nästa kanske? Här blir det bara en massa svammel.

RSS 2.0