Dag fyra

Igår blev det en tur ut till skogen för att plocka svamp. Det gick sådär. Vi hittade inte alltför många kantareller. Det räckte till fyra varma mackor med kantarellstuvning. Dock var mackorna väldigt goda. Så det blir så några nya tappra försök nån gång när det inte spöregnar ute.

Daniel beställde en gps för att sätta på Beta för ett tag sen för att se var hon går på sina strövtåg, men eftersom det senaste strövtåget har varat i en och en halv månad och Seth är också borta sen ungefär en vecka tillbaka så är det Gösta som ska ha den. Så igår försökte vi vänja honom med att ha halsband på sig. Det gick sådär. Han tog av sig det på en gång och tyckte inte om det. Men nu har det suttit på hela natten. Så snart får han en gps på sig så vi kan spåra honom om han försvinner. Synd att vi inte hade den tidigare så de andra katterna kunde haft på sig den nu.

Eftersom det spöregnar ute idag så ska jag städa övervåningen. Jag har hittills dragit på det rätt så bra, har hittat på saker ute istället när det har varit väder.
Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Det kanske vore något för vår Sven som går på luffen så fort vårsolen kommer fram...

2010-07-29 @ 18:48:54
URL: http://pz2-pz2.blogspot.com
Postat av: Stina

En liten undran som kanske är lite känslig, men tror ni Beta komma tillbaka? 1½ månad är lång tid, och det har väl regnat ett par gånger? Har för mej du sagt att hon brukar komma hem när det regnar...

2010-07-29 @ 22:46:00
URL: http://parkerarsnett.blogg.se/
Postat av: fia

Häftigt med gps på katten. Lucifer skulle behöva en oxå.

2010-07-30 @ 19:35:47

Innan du kommenterar:
Glöm inte lägga till mig på bloglovin!
bloglovin

Namn:
Jag ska kommentera mer!

E-post

Blogg/Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0